Izmene u saobraćaju povodom održavanja Samita i otvaranja mosta
Foto: Nebojša Mandić

Apel građanima da ne dolaze svojim vozilima

Izmene u saobraćaju povodom održavanja Samita i otvaranja mosta

Beograd -
Izmene se očekuju od 18 do 20.30 sati na mostu Gazela, Mostu na Adi, u zoni Topčidera i na putevima koji spajaju stari deo grada i Rakovicu

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu se danas odvija bez većih zastoja, iako se u glavnom gradu održava Samit Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope, izjavio je za Beoinfo direktor Beokom servisa Darko Glavaš. Prema njegovim rečima, izmene se očekuju od 18 do 20.30 sati na mostu Gazela, Mostu na Adi, u zoni Topčidera i na putevima koji spajaju stari deo grada i Rakovicu.

"Sutra će od ranih jutarnjih časova počinje niz mera na prilazu Pupinovom mostu što se tiče organizacije saobraćaja. Izmeštanje motornog saobraćaja počinje u 7 sati iz tog dela grada, a od 8 sati će u celosti biti zatvoreni svi prilazi novom mostu.Linije javnog gradskog prevoza koje saobraćaju u toj zoni biće preusmerene uz asistenciju Ministarstva unutrašnjih poslova", precizirao je Glavaš.

On je apelovao na građane koji žele da prisustvuju otvaranju mosta da koriste linije gradskog prevoza i ne dolaze na taj događaj svojim vozilima, kao i da poštuju uputstva MUP-a.

Kako je kazao, do kraja dana most će biti pušten u saobraćaj, kada se ukloni kompletan inventar koji će na mostu biti postavljen zbog ceremonije otvaranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track