(VIDEO) KOLAPS U TERAZIJSKOM TUNELU: Autobus 65 naleteo na auto i izazvao lančani sudar
Foto: Printscreen RTS

Haos u saobraćaju

(VIDEO) KOLAPS U TERAZIJSKOM TUNELU: Autobus 65 naleteo na auto i izazvao lančani sudar

Beograd -
U jutrošnjem karambolu u centru grada učestvovalo je 11 vozila, a povređen je i jedan motociklista. Na Brankovom mostu zbog toga se stvorila ogromna gužva, a nepregledna kolona automobila otegla se skoro do kružnog toka kod novobeogradske opštine
1 / 4 Foto: Printscreen/Naxitaxi

BEOGRAD - Jedan osoba lakše je povređena u lančanom sudaru koji se jutros dogodio u Terazijskom tunelu.

Do lančanog sudara je došlo nešto posle 8 sati, a učestvovalo je 11 vozila, motocikl i autobus na liniji 65 na izlazu iz tunela ka Dečanskoj ulici.

Foto: Printscreen/NaxiTaxi
Foto: Printscreen/NaxiTaxi

- Autobus na liniji 65 jutros je u Terazijskom tunelu, nešto pre 8.30 sati, naleteo na putničko vozilo, posle čega je došlo do lančanog sudara, u kome je 11 vozila oštećeno, rečeno je u MUP-u Srbije.

Kako navodi MUP, zbog lančanog sudara saobraćaj nije bio obustavljen, ali se odvojao nešto teže. Preciziraju da je do sudara autobusa i putničkog automobila došlo u desnoj traci, u smeru ka gradu, da je 11 automobila ukupno oštećeno i da se radi o manjoj materijalnoj šteti. Prema njihovim podacima, niko se nije javio bolnicama zbog povreda.

Kako javlja reporter Kurira u ovom delu Beograda je stravična gužva, a kolona vozila se proteže do opštine Novi Beograd.

Vozačima koji se kreću prema centru grada ili prema Novom Beogradu preporučuje se da izbegavaju Brankov most.

U udesu je lakše povređen i motociklista koji se kako Kuris saznaje lekarima žalio na bol u palcu leve noge. Iako su mu lekari hteli pružiti lekarsku pomoć, on je to odbio.

Zbog kolapsa koji je izazvao lančani sudar na Tviteru su se oglasili Beograđani, da vozači izbegavaju ovaj deo grada.

Interesantno je da osim lančanog u Terazijskom tunelu za samo pola sata dogio se i sudar na Gazeli i kod Kombank arene, javljaju građani.

(EPK/FOTO Naxitaksi)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track