Komunalni policajci družili se sa mališanima
Foto: Beoinfo

prošli i kroz specijalna predavanja

Komunalni policajci družili se sa mališanima

Beograd -
Pripadnici Komunalne policije su na sportskom terenu, na deci razumljiv način, objasnili koliko je bitno da se obrazuju i bave fizičkim aktivnostima

BEOGRAD - Najmlađi Beograđani imali su priliku da se na Dečjem sajmu, 16. po redu, upoznaju sa radom Komunalne policije, čiji su se pripadnici predstavili na sportskom terenu i kroz specijalna predavanja.

Kako se navodi, pripadnici Komunalne policije su na sportskom terenu, na deci razumljiv način, objasnili koliko je bitno da se obrazuju i bave fizičkim aktivnostima.

Održana su i specijalna predavanja na kojima je predstavljen program "Edukacije o radu Komunalne policije za učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola", a taj program se treću godinu zaredom realizuje u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečiju zaštitu.

Do sada su predavanja održana u 12 beogradskih opština i više od 9.000 mališana je prošlo kroz program edukacije, a cilj je da se proširi na sve gradske opštine. Takođe, deca su imala priliku da vide kako izgledaju vozila Komunalne policije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track