KOMUNALNI POLICAJCI SPREČILI PLJAČKU: Uhapšena trojica razbojnika
Foto: Nemanja Pančić

Građani prijavili razbojništvo

KOMUNALNI POLICAJCI SPREČILI PLJAČKU: Uhapšena trojica razbojnika

Beograd -
Patrola je sustigla pljačkaše vozilom i preprečila im put u Ulici Đorđa Radojlovića. Uhapšene su tri osobe koje su osumnjičene za pljačku privatnog objekta, nakon čega su pripadnici MUP-a preuzeli slučaj

BEOGRAD - Patrola Komunalne policije sprečila je danas u Ulici Đorđa Radojlovića bekstvo tri osobe, koje su predhodno izvršile krivično delo pljačke.

Načelnik Komunalne policije Beograda Nikola Ristić rekao je da je patrola reagovala na intervenciju građana koji su prepoznali pljačkaše.

"Patrola je sustigla pljačkaše vozilom i preprečila im put u Ulici Đorđa Radojlovića. Uhapšene su tri osobe koje su osumnjičene za pljačku privatnog objekta, nakon čega su pripadnici MUP-a preuzeli slučaj', rekao je Ristić, a saopšteno je iz Gradske uprave.

Ristić je dodao da su danas komunalni policajci, prilikom pružanja asistencije Direkciji za javni prevoz priveli stranog državljanina, koji je bez važeće vozne isprave napao patrolu i odbio da da dokumenta na uvid.

"Komunalni policajci su, bez prekoračenja ovlašćenja, priveli stranog državljanina u policijsku stanicu na dalje postupanje", rekao je Ristić i dodao da Komunalna policija postupa isto prema našim i stranim državljanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track