KRVAVA KIŠNA NOĆ U BEOGRADU: Izboden mladić (19) u Železniku, razneo se muškarac u Požeškoj
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

KRVAVA KIŠNA NOĆ U BEOGRADU: Izboden mladić (19) u Železniku, razneo se muškarac u Požeškoj

Beograd -
Hitna pomoć imala je i pune ruke posla sa saobraćajnim nesrećama. U nesreći koja se dogodila na uglu Ruske i Bulevara vojvode Mišića povređen je taksista, na uglu Ulice Jurija Gagarina i Omladinskih brigada teško je povređena žena kada je udario tramvaj

BEOGRAD - Jedna osoba je izbodena, jedna je poginula, a dve su povređene u saobraćajnim nezgodama, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Mladić (19) zadobio je ubodne rane u butinu i potkolenicu u Ulici Lole Ribara u Železniku sinoć oko 21.00 i zbog teških povreda prevezen je u Urgentni centar.

Oko 23.00 u Požeškoj poginula je jedna osoba, tako što je najverovatnije aktivirala bombu na terasi jedne zgrade iza parka. Kako je rečeno, kada je stigla, hitna služba je samo mogla da konstatuje smrt.

U sabraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23.15 na uglu Ruske i Bulevara vojvode Mišića povređen je taksista star oko 50 godina. On je zadobio lakše povrede glave i vrata.

Oko 23.20 na uglu Ulice Jurija Gagarina i Omladinskih brigada teško je povređena žena (29) kada je udario tramvaj.

Ona je imala povrede glave, potres mozga i više posekotina, modrica i otoka. Macura je kazala da je u poslednjih 24 časa smanjen broj intervencija Hitne pomoći, a da su se tokom noći najčešće javljali astmatičari i ljudi s povišenim krvnim pritiskom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track