KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Četvoro povređeno u udesima, muškarac ranjne u pucnjavi
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Četvoro povređeno u udesima, muškarac ranjne u pucnjavi

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 88 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 236 intervencija od kojih 50 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređene četiri osobe od kojih maloletna devojka teže, kada je pala pod autobus, dok je jedan muškarac ranjen iz vatrenog oružja.

Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, muškarac star 34 godine je oko 22 časa u Ulici Radovana Simića Cige 22 ranjen iz vatrenog oružja.

Sa povredama u predelu levog ramena i leve strane grudi prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Devojka stara 17 godina je oko 20.45 časova u Kirovljevoj ulici 5 na Banovom Brdu pala pod autobus i zadobila tešku povredu karlice, istakla je Macura.Sa otvorenim prelomom butne kosti i isčašenjem oba kolena devojka je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kazala je portparol Hitne pomoći.

Tri osobe su u povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 00.55 časova kod Zemunskog parka, rekla je Macura.

Devojka stara 21 godinu zadobila je istegnuće vrata, a mladić star 22 godine imao je istegnuće vrata i povredu šake, istakla je Macura.

I mladić star, takođe, 22 godine, zadobio je povrede vrata, šake i kolena, a prevezen je u KBC Zemun, dodala je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 88 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 236 intervencija od kojih 50 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćale osobe sa astmom i hipertenzijom, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, provetravanje prostorija, uzimanje antioksidanata, sokova, voća i povrća i nošenje adekvatne odeće i obuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja