KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Imigrant izboden nožem, sedmoro povređeno u saobraćajkama
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Imigrant izboden nožem, sedmoro povređeno u saobraćajkama

Beograd -
Jedan muškarac (20) povređen je u Savskoj ulici. On je kod glavne Železničke stanice zaustavio ekipu Hitne pomoći koja je tuda prolazila, jer je uboden u leđa, a imao je i nekoliko posekotina po licu

BEOGRAD - Sedam osoba povređeno je sinoć u tri saobraćajne nesreće, a jedna je izbodena rano jutros, kazala jeportparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Jedan muškarac (20) povređen je jutros oko 6.30 u Savskoj ulici. On je kod glavne Železničke stanice zaustavio ekipu Hitne pomoći koja je tuda prolazila, jer je uboden u leđa, a imao je i nekoliko posekotina po licu.

Macura je dodala da je reč o stranom državljaninu.

U sudaru koji se dogodio oko 19.30 kod parka Tašmajdan povređene su tri osobe. Vozač star oko 40 godina zadobio je povrede vrata, suvozač (20) ima iste povrede i vozač drugog automobila (26) povredio je glavu.

Sva trojica prevezena su u Urgentni centar. Oko 22.30 u beogradskom naselju Borča u Ulici Ivana Milutinovića povređen je motociklista (43). On je povredio glavu i ključnu kost zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u smeru ka Nišu ispod Plavog mosta povređene su tri osobe. Putnik (36), vozač (36) i suvozač (24) zadobili su povrede glave, vrata i leđa. Sva trojica su prevezena u Urgentni centar. Kako je Macura navela tokom noći najčešće su se javljali srčani bolesnici, koji već duže vreme imaju tegoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track