LANČANI SUDAR NA AUTOPUTU: U dva saobraćajna udesa šest osoba povređeno
Foto: Aleksandar Jovanovic

Noć u Beogradu

LANČANI SUDAR NA AUTOPUTU: U dva saobraćajna udesa šest osoba povređeno

Beograd -
Pet muškaraca, koji su svi starosti oko 30 godina, povređeni su u lančanom sudaru kamiona i dva putnička vozila, koji se dogodio oko 23.45 časova na autoputu ka Zagrebu, rekla je Macura

BEOGRAD - Šest osoba je povređeno u dva saobraćajna udesa koja su se dogodila tokom noći u Beogradu, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Pet muškaraca, koji su svi starosti oko 30 godina, povređeni su u lančanom sudaru kamiona i dva putnička vozila, koji se dogodio oko 23.45 časova na autoputu ka Zagrebu, rekla je Macura.

Jedan od muškaraca je zadobio povredu glave i istegnuće vrata, a ostali su imali istegnuće vrata, istakla je Macura i dodala da su svi prevezeni u Urgentni centar.

Muškarac star oko 60 godina je u udesu oko 21.20 časova na Zrenjaninskom putu zadobio povredu kolena, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 122 intervencije od kojih 26 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 252 intervencije od kojih 60 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima, psihijatrijski bolesnici i osobe sa malignitetima, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track