Macura: 4 saobraćajne nesreće, 6 povređeno
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

Macura: 4 saobraćajne nesreće, 6 povređeno

Beograd -
Hitna pomoć intervenisala je 104 puta od toga 23 na javnom mestu, rekla je Macura

BEOGRAD- Tokom noći u Beogradu desile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šestoro od kojih je petoro zbrinuto u dežurne zdravstvene ustanove, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć intervenisala je 104 puta od toga 23 na javnom mestu, rekla je Macura.

U Bulevaru Oslobođenja povređen je mladić star 21 godinu, koji je posle ukazane pomoći odbio transport u bolnicu, rekla je portparol hitne pomoći Nada Macura.

Doktorka je navela da je oko 22 sata u Bulevaru Mihajla Pupina povredjen mukarac koji je zbog tupih povreda glave prevezen u Kliničko bolnički centar Zemun kao i dve žene povredjene u Tošinom bunaru. Dve osobe povređene oko 4.00 u Bulevaru Živojina Mišića prevezene su u Urgentni centar.

Ženska osoba je, kada je automobil udario u banderu, zadobila razderotine glave, a muška tupu povredu glave, istegnuće vrata i prelom kljucne kosti. Prema rečima doktorke, na broj 194 noćas su se najčešče javljali asmatičari, heprtoničari, srčani bolesnici i dijabetičari, a bilo je i alkoholisanih, učesnika tuča i osoba pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track