MALI NAJAVIO: Grejna sezona od subote, topli radijatori u celom Beogradu
Foto: Beoinfo

Sve je spremno

MALI NAJAVIO: Grejna sezona od subote, topli radijatori u celom Beogradu

Beograd -

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je sve spremno za grejnu sezonu koja počinje sutra.

On se u to uverio prilikom obilaska Toplane u Novom Beogradu, gde je izjavio da su svi energetni nabavljeni iI da su urađeni svi potrebni remonti.Sutra kreće grejna sezona i ceo grad će biti zagrejan i elektrane su u potpunosti spremne za to.

Energenti su nabavljeni, remonti su urađeni , rekao je novinarima Mali, koji je sa predsednikom Skupštine grada Nikolom Nikodijevićem obišao toplanu na Novom Beogradu.

Prema njegovim rečima, u proteklih nekoliko dana bile su u toku tople probe gde je utvrđeno šta nedostaje, šta ne radi, a ekipe su svakodnevno na terenu. Dobio sam izveštaj da je juče bilo ukupno 307 poziva ka elektranama. Od 17.000 zgrada u našem gradu samo 307 je juče imalo mali problem sa grejanjem. Ekipe rade na terenu sve vreme , rekao je gradonačelnik.

Navodeći da razume i shvata da je za sugrađane koji nemaju grejanje to veliki problem, Mali kaže da su na terenu sve ekipe koje rade na otklanjanju pojedinačnih kvarova.U ukupnom sistemu od 17.000 zgrada u Beogradu samo 30, 40 ima problema sa grejanjem i to rešavamo na terenu iz sata u sat , rekao je gradonačelnik.

Mali je naveo da je samo ove godine uloženo 1,6 milijardi dinara u sređivanje postanica, cevi, stanica, kotlarnica i svega onoga što obezbeđuje da sistem Beogradskih elektrana funkcioniše kako treba. Nikodijević je rekao da je ubeđen sam da nas čeka jedna zaista dobra grejna sezona I da će građani biti zadovoljni uslugama Beogradskih elektrana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track