MALI: Neću više da budem gradonačelnik
Foto: Zorana Jevtić

Ne želi da se ponovo kandiduje

MALI: Neću više da budem gradonačelnik

Beograd -

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da se neće kandidovati za novi mandat na toj funkciji, ali navodi da je ponosan na sve što je urađeno i što je srpska prestonica u njegovo vreme postala veliko gradilište.

"Velika je čast i odgovornost bila da se bavim ovim poslom, ali se neću kandidovati da budem gradonačelnik u sledećem mandatu", rekao je Mali za list na treću godišnjicu od kada je stupio na funkciju gradonačelnika Beograda.

On kaže da će se s obzirom na iskustvo i znanje koje ima verovatno vratiti privatnom poslu, ali je ostavio otvorenu mogućnost i da pomogne Beogradu, projektima u gradu, kao i da pomogne Vladi Srbije i novom predsedniku Srbije, ukoliko za to bude bilo potrebe, navodi se u intervjuu.

"Ovom prilikom želim da se zahvalim na podršci i Aleksandru Vučiću, mom prijatelju i predsedniku vlade na poverenju koje mi je ukazao, želim da se zahvalim svim svojim sugrađanima za lepe i manje lepe trenutke koje smo proveli zajedno rešavajuci razne probleme. Ponosan sam na sve ovo što smo uradili", kazao je Mali.

(Tanjug/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track