MALI: Razgovaraćemo sa Solarisom o farbanju autobusa u crveno
Foto: Beoinfo

Internet funkcioniše u prevozu

MALI: Razgovaraćemo sa Solarisom o farbanju autobusa u crveno

Beograd -
Garancija na Solarisovim autobusima ne bi važila ukoliko bi se bez saglasnosti prefarbali autobusi. Garancija na boju i oplatu na Solarisovim" autobusima važi 12 godina

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kazao je danas da će razgovarati sa kompanijom "Solaris", kako bi i ti autobusi bili ofarbani u crveno.

Mali je kazao da su autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP), koji nisu "Solarisovi", već ofarbani, a da je poenta da se i "Solarisovi" ofarbaju, da se to uradi kvalitetno i postigne dogovor kako bi Beograd zadržao garanciju.

Garancija na "Solarisovim" autobusima ne bi važila ukoliko bi se bez saglasnosti prefarbali autobusi. Garancija na boju i oplatu na "Solarisovim" autobusima važi 12 godina.

Upitan zašto ne funkcioniše internet u autobusima GSP-a u kojima je ugrađen, Mali je kazao da je jutros imao sastanak o tome, da internet funkcioniše i da je preuzimanje podataka "u porastu".

"Imamo eksponencijalni rast preuzimanja podataka u 450 autobusa.

Internet generalno radi", kazao je Mali i dodao da ako internet ne funkcioniše u nekom pojedinačnom autobusu to treba prijaviti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track