Mali u Atini od 5. do 7. oktobra
Foto: Nemanja Pančić

Prodexpo konferenciji

Mali u Atini od 5. do 7. oktobra

Beograd -
U okviru posete grčkoj prestonici u ponedeljk će se sastati s gradonačelnikom Atine Jorgosom Kaminisom, s kojim će razgovarati o najvažnijim pitanjima o saradnji i razvoju dva grada

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali učestvovaće od 5. do 7. oktobra na Prodexpo konferenciji u Atini, jednom od najuticajnijih regionalnih skupova posvećenih izgradnji stambeno-poslovnih objekata i razvoju sektora nekretnina.

Kako je saopšteno iz Skupštine grada, u okviru posete grčkoj prestonici Mali će se u ponedeljk sastati s gradonačelnikom Atine Jorgosom Kaminisom, s kojim će razgovarati o najvažnijim pitanjima o saradnji i razvoju dva grada.

Tokom boravka u Atini, predviđen je i sastanak sa Petrosom Mihalosom, generalnim sekretarom Ministarstva spoljnih poslova Grčke, koji je u okviru međunarodnog ekonomskog sektora zadužen za saradnju Grčke i Kine.

Gradonačelnik će se u okviru Prodexpo konferencije sastati i s privrednicima, među kojima su i vodeći ljudi grčkih kompanija koje posluju u Srbiji (Lamda development, Grcka banka, Veropulos, Helenic Petroleum ), a predviđen je i sastanak s generalnim direktorom atinskog aerodroma Janisom Paraskisom.

Prodexpo konferencija se održava u Grčkoj već 15. godinu za redom, a vremenom je prerasla u regionalni događaj koji prati sva najvažnija ekonomska pitanja. Ova konferencija okuplja najuticajnije poslovne ljude, predstavnike finansijskih institucija, preduzeća iz javnog sektora i zvaničnike grčke vlade i regiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja