NAPADNUT OTPRAVNIK GSP: Šrafcigerom uboden u stomak na okretnici Banjica
Foto: Kurir

Operisan na VMA

NAPADNUT OTPRAVNIK GSP: Šrafcigerom uboden u stomak na okretnici Banjica

Beograd -
U blizini su se nalazila dva vozača sa linija 405 i 407 koji su pritekli u pomoć radniku GSP i uhvatili napadača

BEOGRAD - Otpravnik GSP C.D. sinoć je teško povređen na okretnici Banjica, kada ga je jedan muškarac ubo šrafcigerom u stomak, a policija je privela napadača.

Kako se navodi u saopštenju GSP-a, C.D. je u svesnom stanju prebačen na odeljenje hirurgije VMA, gde mu je ukazana pomoć i zaustavljeno krvarenje. Otpravnik je u stabilnom stanju, ali će zbog veoma duboke rane biti zadržan na bolničkom ispitivanju i lečenju. Policija je obavila uviđaj i privela napadača.

Radnik GSP-a je napadnut kada je izašao iz otpravničke kućice da isprazni korpu sa otpacima. Kako se navodi, on je pored kontejnera zatekao nepoznatog muškarca starosti između 30 i 40 godina koji je odvaljivao metalne ploče sa kontejnera. Potpuno iznenađen, krajnje spontano je odreagovao i upitao muškarca zašto to radi, ali je tada napadnut.

U blizini su se nalazila dva vozača sa linija 405 i 407 koji su pritekli u pomoć otpravniku i uhvatili napadača."Ovo je 33. napad na radnike JKP GSP "Beograd" od početka godine, a svedoci smo da su brutalnim napadima izloženi i vozači privatnih prevoznika kao i kontrolori. Napadi nisu samo problem vozača i zaposlenih u JKP GSP "Beograd", već problem svih nas u ovom gradu, jer danas je na meti radnik GSP-a, a sutra možda i bilo ko na svom radnom mestu", navodi se u saopštenju.

Zaposleni GSP-a apelovali su na nadležne da preduzmu sve neophodne mere kako bi se takvi slučajevi sprečili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track