Naštradao pešak (60) na uglu Kneza Miloša i Višegradske

Hitna pomoć

Naštradao pešak (60) na uglu Kneza Miloša i Višegradske

Beograd -
Nesreća se dogodila jutros u 6:45 kada je pešaka, muškarac 60 godina, udario automobil u neposrednoj blizini autobuske stanice u Kneza Miloša, preko puta opštine Savski venac

BEOGRAD - Na uglu ulica Kneza Miloša i Višegradske u Beogradu, jutros je poginuo pešak, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila jutros u 6:45 kada je pešaka, muškarac 60 godina, udario automobil u neposrednoj blizini autobuske stanice u Kneza Miloša, preko puta opštine Savski venac.

Tokom prošle noći registrovane su još tri saobraćajne nesreće u kojima su ukupno četiri osobe zadobile lakše povrede.

Sinoć, u 19:11 sati na Zrenjaniskom putu lakše je povređena muška osoba od 24 godine koja je, sa tupom povredom glave, prevezena u Urgentni centar.

U 21:28 sati kod Buvljaka povređeno je dete od dve godine koje je od udara u saobraćanoj nesreći povredilo glavu i prevezeno u Urgentni centar, a u 22:00 sata povređene su još dve muške osobe koje su lakšim povredama glave odnosno noge prevezeni u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Macura je navela da su Beograđani zamenili dan za noć i da je tokom prošle noći bilo, neuobičajeno, veliki broj posla za lekare Hitne pomoći. Registrovan je 141 poziv, od kojih je bilo 32 intervencija ekipa Hitne pomoći na javnom mestu.

Zvali su najčešće hronični bolesnici, asmatičari, alkoholisani i vinovnici tuča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track