Nikodijević: Ne znam zašto su neki na Vračaru nervozni
Foto: Dragana Udovičić

Nobva vlast rešava različite probleme građana

Nikodijević: Ne znam zašto su neki na Vračaru nervozni

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda i funkcioner SPS Nikola Nikodijević kaže da vlast na Vračaru realizuje različite projekte u toj opštini i rešava probleme građana, te da ne zna zašto su "neki nervozni i misle da im ta opština pripada kao tapija posle 24 godina vlasti".

Nikodijević je komentarišući dešavanja na Vračaru gde DS, SDS, Nova stranka i pokret Dosta je bilo prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u toj opštini rekao da je koalicija SNS-SPS pobedila u 16 od 17 beogradskih opština i da je među njima Vračar.

"Kako smo pobedili u drugim opštinama, tako smo pobedili i na Vračaru, ne znam zašto je neko nervozan, ne znam zašto neko misli da mu Vračar pripada kao tapija posle 24 godine vlasti, narod je glasao drugačije, želeo je promene", rekao je Nikodijević novinarima posle Drugog beogradskog samita mladih.

On je dodao da se danas na Vračaru rešavaju osnovni komunalni problemi i različiti projekti i da ne vidi da se osim nekoliko opozicionara neko žali.

"Čak pristižu i pohvale od građana, a to što nekom teško pada što će posle 24 godine umesto na vlasti na koju je očigledno navikao i sa njom se srodio biti u opoziciji, to je već njegov problem, nije naš", istakao je Nikodijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track