NOĆ U BEOGRADU: 3 povređena u udesima na Ovčanskom putu i u Bulevaru
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: 3 povređena u udesima na Ovčanskom putu i u Bulevaru

Beograd -

BEOGRAD - Tri osobe su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna osoba muškog pola (44) povređena je u svojstvu motocikliste u udesu, koji se dogodio u 01.42 časova u ulici Ovčanski put, i prevezena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 20.48 časova u Bulevaru kralja Aleksandra, kod broja 507, lakše su povređene osoba ženskog pola (39) i osoba muškog pola (19), i prebačene na VMA.

U Beogradu se sinoć u 19.12 časova u Bulevaru Nikole Tesle dogodila još jedna saobraćajna nesreća, ali niko nije povređen.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 103 puta, od kojih 14 na javnom mestu.Za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i hipertoničari, a nešto manje astamatičari.U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 147 puta, od kojih 59 na javnom mestu, dodala je Macura.

U Srbiji 40 povređenih u 94 saobraćajne nesreće

Na putevima u Srbiji prethodnog dana evidentirane su 94 saobraćajne nesreće u kojima je 40 osoba povređeno, saopštio je jutros AMSS. U Beogradu je od ovog broja zabeleženo 45 saobraćajnih nezgoda, u kojima je devet ljudi povređeno, navodi AMSS, pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja