NOĆ U BEOGRADU: 4 povređena u Banatskoj u Zemunu
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: 4 povređena u Banatskoj u Zemunu

Beograd -
Jutros oko 6 časova u Pionirskoj ulici na ulazu u Košutnjak lekari su zatekli prevrnuto vozilo u kome nije bilo povređenih osoba

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je povređeno 10 osoba, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.Četiri osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 22.45 časova u Banatskoj ulici u Zemunu, rekla je Macura. Muškarac star 54 godine zadobio je povrede vrata i ruke, amuškarac star 41 godinu povrede vrata i leđa, istakla je portparol Hitne pomoći.Muškarac star 39 godina zadobio je povrede vrata i oba kolena, a muškarac star, takođe, 39 godina povrede vrata i obe ruke, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u KBC Zemun. Tri osobe povređene su u udesu oko 21 čas u Ulici Tomice Popovića u Zemun Polju, kazala je Macura. Devojka stara oko 20 godina zadobila je povredu istezanje vrata, muškarac star 45 godina zadobio je razderotinu na glavi, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star 43 godine zadobio je tom prilikom modricu i otok oko gornjeg kapka, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u KBC Zemun.

Dve osobe su povređene u udesu oko 03.50 časova u Bulevaru Vojvode Putnika, kazala je Macura.Muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu glave, a devojka stara 23 godine zadobila je površnu povredu glave, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.Ženska osoba stara oko 26 godina je u udesu oko 19.20 časova u Pop Lukinoj ulici zadobila povrede glave i ruke, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći.Jutros oko 6 časova u Pionirskoj ulici na ulazu u Košutnjak lekari su zatekli prevrnuto vozilo u kome nije bilo povređenih osoba, dodala je Macura. Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 119 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track