NOĆ U BEOGRADU: Četvoro povređenih u tri saobraćajna udesa
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Četvoro povređenih u tri saobraćajna udesa

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 115 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 271 intervenciju od kojih 73 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, od kojih jedna devetnaestogodišnja devojka kao pešak, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Devojka stara oko 19 godina kao pešak je na Mirijevskom vencu zadobila povredu glave i ortopedske povrede i pod sumnjom da ima prelome lakta i kolena prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Dve osobe, vozač motocikla i suvozač, povređeni su u udesu koji se dogodio oko 20.15 časova u Bulevaru Kralja Aleksandra ispred broja 284, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 25 godina je zadobio istegnuće vrata i povrede lakta i potkolenice, a devojka stara 24 godine imala je oguljotinu i povrede ramena, lakta i kuka, kazala je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.

Žena stara oko 34 godine je u udesu oko 22.15 časova na uglu ulica Trgovačke i Vidovdanske zadobila istegnuće vrata, a prevezena je u Urgentni centar, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 115 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 271 intervenciju od kojih 73 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari i psihijatrijski bolesnici, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track