NOĆ U BEOGRADU: Dečak (5) povređen u saobraćajci
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Dečak (5) povređen u saobraćajci

Beograd -
Dečak uzrasta pet godina zadobio je povredu glave, a ženska osoba stara 32 godine imala je istegnuće vrata, kazala je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su povređene četiri osobe, među kojima i petogodišnji dečak, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 60 godina je u udesu, koji se dogodio oko 22.10 časova na Ibarskoj magistrali, zadobio hematom na čelu, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Dve osobe su povređene u udesu oko 22 časa u Gandijevoj ulici, istakla je portparol Hitne pomoći.

Dečak uzrasta pet godina zadobio je povredu glave, a ženska osoba stara 32 godine imala je istegnuće vrata, kazala je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.

Muškarac star oko 29 godina je u udesu oko 22.25 časova kod Mesne zajednice "Kozara", kod okretnice autobusa na liniji 95 zadobio istegnuće vrata i povredu desnog ramena, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Saobraćajni udes dogodio se i oko 19.35 časova u Vojvođanskoj ulici, ali tom prilikom muškarac star oko 44 godine nije imao vidljivih povreda i odbio je da bude prevezen u bolnicu, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 132 intervencije od kojih 19 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track