NOĆ U BEOGRADU: Dvoje povređenih u dve saobraćajke
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Dvoje povređenih u dve saobraćajke

Beograd -
U saobraćajnom udesu, koji se dogodio jutros oko 06.20 časova u Ulici Viteza Karađorđeve Zvezde u Mirijevu, povređena je jedna osoba, koja je prevezena u Urgentni centar, rekla je Macura

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio jutros oko 06.20 časova u Ulici Viteza Karađorđeve Zvezde u Mirijevu, povređena je jedna osoba, koja je prevezena u Urgentni centar, rekla je Macura.

Devojka stara oko 22 godine u udesu oko 21.45 časova na uglu ulica Marka Čelebonovića i Nedeljka Gvozdenovića zadobila je povrede glave i grudnog koša i istegnuće vrata, a prevezena je u Urgentni centara, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 94 intervencije od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 258 intervencija od kojih 89 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, dodala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće, obuće i kišobrana i oprez u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track