NOĆ U BEOGRADU: Mladić (24) povređen u udesu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Mladić (24) povređen u udesu

Beograd -
Mladić star 24 godine je u udesu, koji se dogodio oko 21.45 časova na uglu ulica Poručnika Spasića i Mašere i Vodovodske, na Čukarici, zadobio povrede glave i desnog kolena, rekla je Macura

BEOGRAD- Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 86 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, a u saobraćajnom udesu povređena je jedna osoba, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star 24 godine je u udesu, koji se dogodio oko 21.45 časova na uglu ulica Poručnika Spasića i Mašere i Vodovodske, na Čukarici, zadobio povrede glave i desnog kolena, rekla je Macura.

Saobraćajni udes dogodio se i oko 01.45 časova u Paunovoj ulici, ali tom prilikom niko nije povređen, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 252 intervencije od kojih 67 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je navela da su se lekarima obraćali hronični bolesnici, među kojima najčešće srčani pacijenti, kojima je zbog hladnog jutra savetovala da se pričuvaju

.Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje i uzimanje toplih napitaka i upozorila da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja