NOĆ U BEOGRADU: Pao sa motora kod Cvetkove pijace
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Pao sa motora kod Cvetkove pijace

Beograd -

BEOGRAD - Dve osobe su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 22.16 časova na uglu Krfske ulice i 21. divizije, osoba muškog pola (54) zadobila je povrede glave, i prevezena je u Urgentni centar.

Jedna osoba zadobila je razderotine po glavi pri padu s motora u 20.54 časova u Bulevaru kralja Aleksandra, kod broja 335, u blizini Cvetkove pijace, a na licu mesta je dobila uput, te je sama otišla u Urgentni centar.

Hitna pomoć je prethodne noći intervenisala 100 puta, od kojih 23 na javnom mestu dok su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici.

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, u kojima nije bilo teže povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 127 puta, od kojih 58 na javnom mestu, dodala je Macura.

U Srbiji 84 saobraćajne nesreće, 62 osobe povređene

Na putevima u Srbiji prethodnog dana evidentirane su 84 saobraćajne nesreće u kojima su 62 osobe povređene, saopštio je AMSS.U Beogradu je od ovog broja zabeleženo 30 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 22 osobe povređene, navodi AMS S, pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track