NOĆ U BEOGRADU: Troje povređenih u tri sudara
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Troje povređenih u tri sudara

Beograd -
U udesu koji se dogodio na obilaznici od Surčina ka Ostružnici povređen je 39-godišnji vozač, koji je ugruvao grudni koš i istegao vrat, pa je prebačen hirurgu u Urgentni centar

BEOGRAD - Tri osobe su povređene prethodne noći u tri saobraćajne nesreće, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. U udesu koji se dogodio na obilaznici od Surčina ka Ostružnici povređen je 39-godišnji vozač, koji je ugruvao grudni koš i istegao vrat, pa je prebačen hirurgu u Urgentni centar.

U Ulici Stevana Sinđelića povređena su dva mladića od 25 godina, vozač i suvozač, obojica su povredila grudni koš i prevezeni su u Urgentni centar. U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u Bulevaru Kralja Aleksandra, 45-godišnji vozač je odbio pregled, tvrdeći da nije povređen.

Ekipe Hitne pomoći su tokom noći intervenisale ukupno 127 puta, od kojih 25 na javnom mestu. Bilo je nekoliko tuča i nešto alkoholisanih lica, a od hroničnih bolesnika, pomoć su najviše tražili oni sa astmom u hipertenzijom, kao deca sa astmatičnim bronhitisom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track