NOĆ U BEOGRADU: Troje povređenih u udesima u Kotežu, Surčinu i Novom Beogradu
Foto: Dragana Udovičić

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Troje povređenih u udesima u Kotežu, Surčinu i Novom Beogradu

Beograd -

BEOGRAD - Tri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio jutros u 06.18 časova na Zrenjaninskom putu, pri skretanju za naselje Kotež, povređena je jedna osoba, i odvezena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

Jedna osoba muškog pola zadobila je ortopedske povrede u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 00.18 časova na obilaznici ka Surčinu, i prevezena na Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 19.43 časova na uglu Narodnih heroja i Bulevara Zorana Đinđića, jedna osoba muškog pola je, takođe, zadobila ortopedske povrede, te je odvezena u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 110 puta, od kojih 23 na javnom mestu. Za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, hipertoničari i astmatičari. U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 116 puta, od kojih 43 na javnom mestu, dodala je Macura.

U Srbiji 94 saobraćajne nesreće, tri osobe poginule

Na putevima u Srbiji prethodnog dana evidentirane su 94 saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe poginule, a 46 je povređeno. U Beogradu je od ovog broja zabeleženo 38 saobraćajnih nezgoda u kojima je 14 osoba povređeno, navodi AMSS, pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track