NOĆ U BEOGRADU: Troje povređeno u dve saobraćajke
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Troje povređeno u dve saobraćajke

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 31 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 209 intervencija od kojih 59 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve devojke povređene su u saobraćajnom udesu, koji se dogodio u Košutnjaku, kod bazena, odnosno poligona za vožnju, rekla je Macura.

Devojka stara oko 22 godine, vozač, zadobila je povrede glave i nosa, a ženska osoba stara 21 godinu, koja se nalazila na mestu suvozača, imala je povrede glave i grudnog koša i gubila je svest, istakla je Macura.

Obe povređene devojke su prevezene na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, kazala je portparol Hitne pomoći.Muškarac star oko 26 godina, vozač bicikla, u udesu oko dva sata na Avalskom putu zadobio je povrede glave i levog kolena, a bio je prema prvim saznanjima i alkolisan i prevezen je neurohirurgu i ortopedu u Urgentni centar, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 31 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 209 intervencija od kojih 59 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i srčani bolesnici, dodala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, nošenje boce sa vodom, provetravanje stanova, uzimanje voća i povrća, pranje ruku i oprez u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track