NOĆ U BEOGRADU: U 2 saobraćajne nesreće troje povređenih
Foto: Saša Urošev

Mali broj intervencija

NOĆ U BEOGRADU: U 2 saobraćajne nesreće troje povređenih

Beograd -
Noć je je bila neuobičajeno mirna, nije bilo alkoholisanih lica ni tuča, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali oni sa hipertenzijom, srčani i astmatičari

BEOGRAD - Protekla noć u Beogradu bila je prilično mirna, u dve saobraćajne nesreće povređeno je troje ljudi, koje su posle ukazane pomoći prevezene u Urgentni centar, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio u Bulevaru Kralja Aleksandra, povređene su dve ženske osobe, vozač i suvozač od 30 i 29 godina - obe su imale tupu povredu slabinskog dela leđa.

U Bulevaru JNA u Jajincima, vozač od 32 godine, zadobio je ortopedske povrede lakta i šake i prevezen je Urgentni centar, prvo kod ortopeda, a zatim i kod interniste jer je imao i visok krvni pritisak.

Jutros se se dogodio još jedan udes na autoputu ka Novom sadu, na semaforu u naselju Plavi horizonti, gde su dve osobe lakše povređene.

Noć je je bila neuobičajeno mirna, nije bilo alkoholisanih lica ni tuča, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali oni sa hipertenzijom, srčani i astmatičari. Tokom noći ukupan broj intervencija iznosio je 104, od kojih 19 na javnom mestu.

Broj intervencija za 24 sata, bio je daleko manji nego obično, zaključila je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track