NOĆ U BEOGRADU: U tri udesa proveđeno šest osoba!
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: U tri udesa proveđeno šest osoba!

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su selekarima najčešće obraćale osobe sa hipertenzijom, srčani bolesnici i psihijatrijski pacijenti

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Četiri osobe su povređene u sudaru dva automobila koji se dogodio oko 01.30 časova u Ulici Lazara Trifunovića ispred broja 39 u Mirijevu, rekla je Macura.

Žena stara oko 45 godina zadobila je modricu i otok na čelu, a druga ženska osoba stara 40 godina žalila se na bol u slabinskom delu kičme, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 20 godina, vozač, žalio se na bol u grudnom košu, a muškarac star oko 36 godina, vozač, osećao je bol u trbuhu, kazala je Macura i dodala da su sve četiri osobe prevezene u Urgentni centar.

Žena stara oko 70 godina je kao pešak u udesu oko 21.15 časova na uglu ulica Kraljice Marije i Starine Novaka zadobila povredu čeonog dela glave, nosa i kolena, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Ženska osoba stara oko 32 godine u udesu oko 23 časa u Cvijićevoj ulici zadobila rasekotinu na bradi i oguljotinu na glavi, a prevezena je u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su selekarima najčešće obraćale osobe sa hipertenzijom, srčani bolesnici i psihijatrijski pacijenti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track