NOĆ U BEOGRADU: Udesi na Zrenjaninskom putu i kod Starog sajmišta
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Udesi na Zrenjaninskom putu i kod Starog sajmišta

Beograd -
Lekari Hitne pomoći tokom protekle noći ukupno su intervenisali 158 puta, od čega 26 puta na javnom mestu, a za pomoć su se obraćali i hronični bolesnici - astmatičari, hipertoničari, dijabetičari i srčani bolesnici

BEOGRAD - Lekari Hitne pomoći intervenisali su u petak uveče u dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu u 21 sat i 15 minuta povređena je ženska osoba od oko 27 godina, koja je zadobila tupe povrede levog kuka i leve šake i potom prevezena u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

Lekari Hitne pomoći intervenisali su i posle nezgode na tramvajskom mostu kod Starog sajmišta u 21.39. Ženska osoba od oko 32 godine kao suvozač zadobila je povredu grudnog koša, mladić od 21 godinu zadobio je tupe povrede grudnog koša i leve ruke, a devojka od oko 26 godina zadobila je istezanje vrata i tupu povredu desne potkolenice.Svo troje povređenih u svesnom stanju i bez gubljenja svesti prevezeni su u Urgentni centar.

Lekari Hitne pomoći tokom protekle noći ukupno su intervenisali 158 puta, od čega 26 puta na javnom mestu, a za pomoć su se obraćali i hronični bolesnici - astmatičari, hipertoničari, dijabetičari i srčani bolesnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track