ODBORNICI NAPUŠTAJU DS: Ostajemo uz Marka Bastaća!
Foto: Stefan Jokić

ODBORNICI NAPUŠTAJU DS: Ostajemo uz Marka Bastaća!

Beograd -

Odbornici sa liste Demokratske stranke u opštini Stari grad pružaju apsolutnu podršku predsedniku opštine Marku Bastaću, koji je pre nekoliko dana odlučio da izađe iz članstva u DS nezadovoljan stanjem u ovoj partiji i njenom politikom.

Oni poručuju da neće popustiti pod pritiscima i da će borbu za svoje ciljeve iz tog razloga nastaviti izvan DS-a. U nastavku je njihovo integralno saopštenje.

"Mi, odbornici izabrani na listi Demokratska stranka - Čuvari Starog grada - Marko Bastać, čuvamo jedan od poslednjih bastiona demokratije u Srbiji. Promene koje su se dešavale u našem društvu uvek su imale svoje korene upravo na Starom gradu.

Tako je i danas. Građani su nam važniji od interesa lidera bilo koje političke stranke. Upravo iz tog razloga otporni smo na sve pritiske nezavisno od toga sa koje strane oni dolaze.

U skladu s tim, nastavljamo da podržavamo ideje koje smo definisali zajedno sa Markom Bastaćem kao i ljude koji već godinama rade u najboljem interesu naše opštine i svih Starograđana. Imajući u vidu aktuelne stavove Demokratske stranke to za nas znači da političku borbu za naše ciljeve nastavljamo van ove organizacije.“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track