OKRŠAJ U BATAJNICI: Komšije se pobile zbog asfaltiranja ulice
Foto: Kurir

Intervenisala i policija

OKRŠAJ U BATAJNICI: Komšije se pobile zbog asfaltiranja ulice

Beograd -
Zbog asfaltiranja belaričke ulice u naselju Batajnica okupili su se stanari okolnih ulica koji su tražili da i njihove ulice budu asflatirane. Ubrzo je došlo do koškanja između stanara Belaričke i stanara okolnih ulica koji su protestvovali

BATAJNICA - Zbog asfaltiranja Belaričke ulice u Batajnici održava se protest stanara okolnih ulica. Oni izražavaju nezadovoljstvo jer se iznenada asfaltira samo ta ulica, a ubrzo je nakon njihovog okupljanja došlo i do tuče.

- Ovo je nečuveno. Kontaktirali smo Direkciju za puteve nekoliko puta sa zahtevom da se asfaltiraju tri ulice u ovom delu Batajnice, a jutros su bez ikavog obaveštenja došle njihove ekipe da sređuju Belaričku ulicu. Ubrzo nakon što smo došli, desilo se koškanje između ljudi koji žive u Belaričkoj i nas koji protestujemo. Izgleda da su neki momci gurnuli neku ženu. Intervenisala je policija koja je još uvek ovde - priča stanarka sa protesta, Desa Šarac.

Kako je ispričala, nezadovoljni stanari su se okupili u Belaričkoj jer se samo ta ulica od jutros asfaltira, bez ikakve najave, i prethodnog odgovora Direkcije za puteve na njihova pitanja.

- Kako je moguće da se to radi vikendom i to potpuno nenajavljeno? Smatramo da je ovde u pitanju neka mutnja radnja, i pitamo ko je taj ko je odlučio da se asfaltira samo ova ulica a ne i ostale, pošto smo već uredno slali zahteve. Hoćemo objašnjenje i zato smo ovde - ogorčena je Desa Šarac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track