OPASNA NOĆ ZA MLADE U BEOGRADU: 7 mladića povređeno u 5 saobraćajnih nesreća
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć

OPASNA NOĆ ZA MLADE U BEOGRADU: 7 mladića povređeno u 5 saobraćajnih nesreća

Beograd -

BEOGRAD - U Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih nesreća, u kojima je povređeno sedam osoba - mahom muškaraca starih oko 25 godina, među kojima niko nije teže povređen, saopštila je portparolka Hitne podmoći Nada Macura.

Oko 8.30 sati, kod hotela Kraun Plaza, u saobraćajnom udesu su povređene dve muške osobe starosti 21 i 38 godina koji su zbrinuti u Urgentonom centru, a prema navodima Hitne pomoći, nisu zadobili teže povrede.

U Isto vreme, na Ovčarskom putu su povređene četiri osobe starosti od 20 do 30 godina, tri mladića su prebačena u Urgentni centar dok je jednom ukazana pomoć na licu mesta, nakon čega je odbio da bude zbrinut u bolnici. Radi se o manjim provredama i povređeni su van opasnosti.

U 22.56 sati, na uglu Mihajla Pupina i Ušća, povređen je još jedan mladić u saobraćajnom udesu, starosti 20 godina. Ekipa Hitne pomoći je mladića s lakšim povredama odvezla u KBC Zemun.

U Sremčici je oko ponoći došlo do saobraćajke u kojoj je lakše povređen mladić starosti 26 godina, koji je zbrinut u Urgentnom centru.

Pred zoru, ekipa Hitne pomoći je intervenisala zbogh još jedne saobraćajne nezgode, ali je konstatovano da među putnicima nije bilo povređenih. Noć u Beogradu je bila teška za astmatičare i srčane bolesnike, dok su manje poziva uputili pacijenati sa dijagnozom dijabetesa i maligniteta, rekla Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track