OTVOREN DEČIJI SAJAM: Mališane čekaju junaci iz crtanog, klovnovi, radionice o saobraćaju...

Besplatan ulaz

OTVOREN DEČIJI SAJAM: Mališane čekaju junaci iz crtanog, klovnovi, radionice o saobraćaju...

Beograd -
Mališani će moći da uživaju u zabavnom programu koji ih očekuje kako na bini, tako i na sportskom terenu

BEOGRAD - Dečiji sajam, 15. po redu, biće održan od 24. do 26. aprila u Hali 3 Beogradskog sajma i na njemu će pored velikog broja izlagača biti organizovan neprekidni program na bini i sportskom terenu, najavili su organizatori.

Veliko interesovanje kod dece izaziva ogromna igraonica od 150 metara kvadratnih, kao i najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na Dečiji sajam očekuju i nagradne igre kojima se mališani veoma raduju.

Pored raznolikog programa, svi koji posete tu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će i da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Kao i ranijih godina sa najmlađima će se družiti i Svibor savez Srbije, kao i pripadnici Žandermerije, Saobraćajne policije i vatrogasne brigade.

Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, a neki od njih pripremili su i posebna iznenađenja za posetioce. Veliki popusti, čak i do 30% obradovaće sve one koji budu odlučili da obraduju svoje najmlađe i kupe nešto od raznovrsne ponude koju nude izlagači: obuće za decu, odeće za decu, opreme za bebe, hrane, slatkiša, zatim knjiga, filmova, časopisa, muzike za decu i još dosta toga.

Mališani će moći da uživaju u zabavnom programu koji ih očekuje kako na bini, tako i na sportskom terenu. U svakoj ulici na Dečijem sajmu deca će sa svojim vršnjacima moći da se druže u raznim I veoma zanimljivim kreativnim radionicama. Specijalan program pripremaju i Saobraćajna policija koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, Žandermerija, a sa njima će se družiti i Pažljivko iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Sa mališanima će se družiti i Teniski savez Srbije, kao i Sportska akademija Senjak, tako da će deca uživati u raznovrsnim sportskim aktivnostima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track