OVE ULICE ĆE BITI ZATVORENE NA SPASOVDAN: Beograd u četvrtak proslavlja slavu grada
Foto: Beoinfo

Priprema

OVE ULICE ĆE BITI ZATVORENE NA SPASOVDAN: Beograd u četvrtak proslavlja slavu grada

Beograd -
U četvrtak od 11 do 14 časova, za vreme prolaska litije, zatvarati za saobraćaj deonice litije, i kako ona bude prolazila, tako će se saobraćajnice na trasi otvarati za saobraćaj

BEOGRAD - Tokom litije, koja se održava u čast Vaznesenja Hristovog, krsne slave Grada Beograda, u četvrtak, 21. maja, na snazi će biti posebna organizacija saobraćaja. Tako će se od 11 do 14 časova, za vreme prolaska litije, zatvarati za saobraćaj deonice litije, i kako ona bude prolazila, tako će se saobraćajnice na trasi otvarati za saobraćaj.

Trasa litije je: Admirala Geprata (početak litije ispred Crkve Svetog Vaznesenja) – Kneza Miloša (od Admirala Geprata do Kralja Milana) – Kralja Milana – Terazije (zaustavljanje pet do deset minuta ispred hotela „Moskva”) – Kneza Mihaila – Pariska (zaustavljanje ispred Saborne crkve) – Kneza Sime Markovića – Pop Lukina – Brankova – Kraljice Natalije (od Zelenog venca do Dobrinjske) – Dobrinjska. Toga dana, od 10 do 15 časova biće uklonjeni svi privremeni montažni objekti (pokretni prodajni objekati i bašte otvorenog tipa) koji ometaju trasu litije.

FOTO: Beoinfo
FOTO: Beoinfo

Iz Sekretarijata za saobraćaj mole sugrađane da od 10 do 14 časova ne parkiraju svoja vozila u ulicama Admirala Geprata (na potezu od Dobrinjske do Kneza Miloša), Dobrinjskoj (na potezu od Kraljice Natalije do Admirala Geprata), na taksi-stajalištu na Terazijama, jer će ista uklanjati ekipe „Parking servisa”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track