PANČEVAČKI MOST: Povremeno zatvaranje za vikend zbog radova
Foto: Nemanja Pančić

Od ponoći do 2 i od 3 do 5 ujutru

PANČEVAČKI MOST: Povremeno zatvaranje za vikend zbog radova

Beograd -
Zatvaranje mosta ne odnosi se na vozila hitne pomoći i, u slučaju hitnosti, vozila MUP, ali isključivo u dogovoru sa izvođačem radova i uz poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije

BEOGRAD - Pančevački most će tokom predstojećeg vikenda i u ponedeljak 1. decembra zbog radova biti povremeno zatvoren za saobraćaj, a vozila će se propuštati od dva do tri časa posle ponoći.

Taj most će zbog radova biti za saobraćaj zatvoren od ponoći do 2 sata kao i od tri do pet ujutro, najavilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.Tokom radova, biće zatvoren saobraćaj iz "ulivnih"saobraćajnica ka Pančevačkom mostu i izvršena reorganizacija saobraćaja u Bulevaru Despota Stefana i Ulici Dragoslava Srejovića.

Zatvaranje mosta ne odnosi se na vozila hitne pomoći i, u slučaju hitnosti, vozila MUP-a, ali isključivo u dogovoru sa izvođačem radova i uz poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.Radiće se na izgradnji železničke infrastrukture i isporuci dizel-motornih vozova za projekat izgradnje "Drugog koloseka na deonici Pančevački most-Pančevo glavna".

Planirano je i da se, za potrebe JP "Železnice Srbije", izvrši geodetsko snimanje stanja čelične konstrukcije mosta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track