PODLETELA POD KAMION: Teško povređena žena kod Kvantaške pijace
Foto: Marina Lopičić

Saobraćajna nesreća

PODLETELA POD KAMION: Teško povređena žena kod Kvantaške pijace

Beograd -
Ženska osoba srednjih godina zadobila je politraumatske povrede glave, stomaka i grudi i u teškom stanju je prebačena na reanimaciju u Urgentni centar, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura

BEOGRAD - Za sad nepoznata ženska osoba, pretrpela je višestruke povrede, kad je kolima podletela pod kamion kod "kvantaške pijace".

U 8.22 sati, na autoputu u smeru ka Šidu, za sad nepoznata ženska osoba teško je povređena, kad je kolima podletela pod kamion, pri skretanju za "kvantašku pijacu", navodi portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Ženska osoba srednjih godina zadobila je politraumatske povrede glave, stomaka i grudi i u teškom stanju je prebačena na reanimaciju u Urgentni centar - kaže Macura.

Samo 50 metara dalje, na autoputu kod "Ikarbusa" u smeru ka gradu, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila.

- Za sad je poznato da se sudar više vozila dogodio u 8.28 sati i da su dve ili više osoba s lakšim povredama prevezene u Kliničko- bolnički centar u Zemunu - saopštava Macura.

Ona kaže da se, osim toga, u jutarnjim časovima dogodio požar u Prvomajskoj ulici, dok je u centru grada jednog pešaka pregazio automobil.

Uskoro se očekuje više informacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track