POKUŠALI DA OTMU 706 NA ZELENJAKU: Pijani mladići maltretirali putnike i napali vozača
Foto: Nebojša Mandić

Ponovo incident

POKUŠALI DA OTMU 706 NA ZELENJAKU: Pijani mladići maltretirali putnike i napali vozača

Beograd -
Jedan iz te grupe pokušao je da pokrene autobus tako što je seo za upravljač, ali u tome nije uspeo. Ovom jutrošnjem prethodio je napad na autobus 704 kada je putničko vozilo sustiglo autobus, a potom nekoliko NN lica napalo i udarilo vozača

BEOGRAD - Saobraćajni sindikat saopštio je da je rano jutros grupa mladih nasrnula na vozača autobusa na liniji 706 i zatražili od nadležnih veću zaštitu za vozače GSP.

"Jutros oko pet sati grupa mladih u vidno alkoholisanom stanju maltretirala je putnike u autobusu. Jedan iz te grupe je na Zelenom vencu pokušao da pokrene autobus tako što je seo za upravljač, ali u tome nije uspeo", rekao je predsednik tog sindikata Aleksandar Jokić.

Vozač autobusa V. M. tu grupu je upozorio da prestanu sa agresivnim ponašanjem, zbog čega su, dodaje, oni nasrnuli na njega.

Jokić ističe i da je sinoć, pola sata pre ponoći, napadnut vozač R. K. koji je upravljao autobusom na liniji 704."Napadu je prethodila saobraćajna nezgoda. Putničko vozilo je sustiglo autobus, a nakon toga nekoliko NN lica napalo je i udarilo vozača", navodi on.

"Uviđaji policije u oba slučaja su obavljeni", navodi Jokić i dodaje da je ovo treći napad na vozače GSP u poslednjih sedam dana. Kaže i da je mnogo toga obećano, a malo urađeno po pitanju zaštite vozača GSP, te da nadležni ove napade treba da shvate ozbiljno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track