POSETA GEOZAVODU: Vučić i Mali gostu iz Švajcarske pokazali Beograd na vodi
Foto: Vlada Srbije

Švajcarski potpredsednik u Beogradu

POSETA GEOZAVODU: Vučić i Mali gostu iz Švajcarske pokazali Beograd na vodi

Beograd -
Planirano je da Johan Aman s ministrom prosvete Srđanom Verbićem otvori Beogradski Tehnopark koji je Švajcarska podržala sa ciljem da podstakne tržišne i izvozne kapacitete mladih srpskih visoko tehnoloških preduzeća
1 / 5 Foto: Vlada Srbije

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik Švajcarske Konfederacije i savezni ministar ekonomskih odnosa, obrazovanja i istraživanja Johan Šnajder Aman posetili su danas zgradu Geozavoda.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, premijer Vučić je gostu predstavio projekat "Beograd na vodi“. Inače, Šnajder Arman će u Beogradu učestvovati na Poslovnom forumu Srbija Švajcarska.

U okviru Poslovnog foruma Srbija-Švajcarska, švajcarski zvaničnik će zajedno sa premijerom Vučićem učestvovati na okruglom stolu o dualnom obrazovanju kojem će prisustvovati švajcarska i srpska preduzeća koja podržavaju ovakav vid usavršavanja.

Planirano da sa ministrom prosvete Srđanom Verbićem otvori Beogradski Tehnopark koji je Švajcarska podržala sa ciljem da podstakne tržišne i izvozne kapacitete mladih srpskih visoko tehnoloških preduzeća u oblastima energetske efikasnosti, novih materijala, medicinske, informacione i biotehnologije.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track