POVREĐENA DEVOJKA (26): Zakucala se vozilom u bankinu na auto-putu
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

Noć u Beogradu

POVREĐENA DEVOJKA (26): Zakucala se vozilom u bankinu na auto-putu

Beograd -

BEOGRAD - Dve osobe su lakše povređene u dve saobraćajne nesreće, koje su se dogodile rano jutros i tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna devojka (26) povređena je nakon što je jutros u 06.29 časova udarila vozilom u bankinu na autoputu u smeru ka Nišu, u pravcu Medaka, a pomoć joj je ukazana na licu mesta.

Još jedna osoba ženskog pola (28) povređena je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 19.24 časova u Obrenovačkom Drumu, i prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 124 puta, od kojih 31 na javnom mestu.Za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici, od kojih najviše astmatičari, a potom srčani bolesnici i hipertoničari, kao i osobe sa malignitetom.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osobe ženskog pola, starosti oko 70 godina, teže povređena u Belom potoku, i prevezena u Urgentni centar.Hitna pomoć je juče intervenisala 111 puta, od kojih 34 na javnom mestu, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track