POŽAR U BLIZINI ZGRADE MUP: Goreo stan u Kneza Miloša
Foto: Fonet

Četvrti sprat

POŽAR U BLIZINI ZGRADE MUP: Goreo stan u Kneza Miloša

Beograd -
Evakuisana je jedna starija ženska osoba, koja nije imala vidljive povrede, ali je iz preventivnih razloga predata ekipi Hitne pomoći, rekao je načelnik Uprave za vanredne situacije Beograd Rade Milošević

BEOGRAD - U Ulici Kneza Miloša 95 u Beogradu jutros oko 09.20 časova izbio je požar u stanu na četvrtom spratu, koji je brzom intervencijom varogasaca ugašen, izjavio je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

Evakuisana je jedna starija ženska osoba, koja nije imala vidljive povrede, ali je iz preventivnih razloga predata ekipi Hitne pomoći, rekao je Milošević.Intervenisalo je šest vozila sa 23 vatrogasca - spasioca, a nije dozvoljeno širenje požara, istakao je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu.

Požar je izbio u stanu 21, objasnio je Milošević i dodao da će nadležni organi naknadno utvrditi uzrok požara.

Kako prenose beogeadski elektronski mediji, požar je izbio u zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini Ministarstva unutrašnjih poslova u Ulici Kneza Miloša.

- Jedna starija ženska osoba evakuisana je iz stana. Nije imala vidljive povrede, ali je iz preventivnih razloga prevezena na VMA - kazala je Nada Macura.

Prema nezvaničnim saznanjima, požar je izbio u stanu nepokretne žene.

Ne zna se tačan uzrok požara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track