PREDSEDNIK OPŠTINE VOŽDOVAC: Ostavkom proverićemo volju Voždovčana
Foto: Dragana Udovičić

Idu na izbore

PREDSEDNIK OPŠTINE VOŽDOVAC: Ostavkom proverićemo volju Voždovčana

Beograd -
BEOGRAD - Predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić, na 16. sednici Skupštine opštine podneo je ostavku sa željom da se izađe na izbore i proveri volja Voždovčana.

Kako se navodi, u protekle dve godine postignuti su veoma zapaženi rezultati rada opštinskog rukovodstva kako bi Voždovac postao lepše mesto za život.

"Pokretanjem brojnih projekata o kojima prethodne vlasti nisu ni razmišljale, ispoštovana je izborna volja Voždovčana. Započeti su brojni kapitalni projekti iz oblasti: saobraćaja, komunalne infrastrukture, školstva, zdravstva..." dodaje se u saopštenju. "Želim da znam da li građani podržavaju to što smo za dve godine uradili...

Neka Voždovčani odluče, da li ćemo da nastavimo da radimo, završimo započeto, počnemo planirano, ili nastaviti sa kapitalnim investicijama poput 'Pazl grada'", napomenuo je Savić.

On je istakao samo deo onoga što je za dve godine urađeno: Otvorene su ambulante u Kumodražu 1 i 2, a završava se u naselju Stepa Stepanović, gradi se regionalni zdravstveni centar od 800 m2 za podavalski deo Voždovca, otvoren vrtić 'Zvončica' u naselju Braće Jerković, rekonstuisano 27 dečijih igrališta, sanirani toaleti u 12 osnovnih škola, postavljen video nadzor, ograđena školska dvorišta u tri osnovne škole i u planu je ograđivanje ostalih, počela izgradnja Kumodraškog kolektora, otpočela izgradnja sekundarne kanalizacione mreže Mala utrina, uskoro kreće izgradnja Jelezovačkog kolektora, ali i izgradnja magistralnog vodovoda Kragujevački put od 8 kma, kao i izgradnja vodovoda Timočki put, rekonstruisana je osnovna škola u Prnjavoru - Ripanj, asfaltirano je 20 nekategorisanih puteva, uvedeno je više autobuskih linija...

"Mogao bi navesti još projekata koji su realizovani i započeti, ali se plašim da se prethodna vlast ne umori od čitanja. Neka građani biraju, da li ćemo zajedno da nastavimo putem kojim smo krenuli odlučnim koracima, sa jednim i jedinim ciljem - da našoj deci, našoj mladosti, generacijama koje dolaze, onima za koje živimo i za koje stvaramo - stvorimo pristojan život i obezbedimo im blagostanje", istakao je Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track