PRODAJE SE 13 STANOVA U SVOJINI BEOGRADA: Od garsonjere do trosobnog, razgledanje počinje u oktobru!
Foto: Nebojša Mandić

Grad Beograd oglasio prodaju nepokretnosti

PRODAJE SE 13 STANOVA U SVOJINI BEOGRADA: Od garsonjere do trosobnog, razgledanje počinje u oktobru!

Beograd -

BEOGRAD - Komisija za sprovođenje postupka otuđenja javnim nadmetanjem nepokretnosti na kojima je nosilac prava javne svojine Grad Beograd oglasila je danas otuđenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Beograda u postupku javnog nadmetanja.

Otuđuje se 13 stanova različitih veličina (garsonjere, jednosobni, jednoiposobni, dvoiposobni i trosobni) koji se nalaze u raznim delovima grada.

Nepokretnosti se mogu razgledati svakog radnog dana od 3. do 21. oktobra, od 11 do 15 časova, uz obaveznu prethodnu najavu. Otuđuju se u viđenom stanju, bez prava kupaca na naknadnu reklamaciju.

U javnom nadmetanju mogu učestvovati sva fizička i pravna lica, u skladu sa zakonom, koja do 24. oktobra dostave potpune prijave. Lica koja su zainteresovana za kupovinu više nepokretnosti iz ovog oglasa moraju dostaviti prijavu za svaku nepokretnost posebno.

Sve potrebne informacije povodom oglasa (tekst oglasa, obrazac prijave, uputstvo o načinu uplate depozita), kao i uvid u dokumentaciju u vezi sa navedenim nepokretnostima (izvod iz lista nepokretnosti, procena tržišne vrednosti stana i drugo), mogu se dobiti u Sekretarijatu za imovinske i pravne poslove Gradske uprave Grada Beograda, Ulica 27. marta 43-45, I sprat, kancelarija broj 156, i na telefon broj 011/2753-763, od 9 do 15 časova.

Prijave za učešće u javnom nadmetanju potrebno je podneti na pisarnici Gradske uprave Grada Beograda u Ulici 27. marta 43-45 ili poslati poštom. Javno nadmetanje će se održati 28. oktobra u 12 časova u sali II u suterenu poslovne zgrade Gradske uprave grada Beograda u Ulici 27. marta br. 43-45. Sprovešće ga Komisija za sprovođenje postupka otuđenja javnim nadmetanjem 13 nepokretnosti na kojima je nosilac prava javne svojine Grad Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track