PRVI DAN SAMITA: Kratkotrajne izmene u saobraćaju
Foto: Nebojša Mandić

Apel građanima da koriste gradski prevoz

PRVI DAN SAMITA: Kratkotrajne izmene u saobraćaju

Beograd -
Manjih izmena u režimu saobraćaja preko Brankovog mosta biće od 12 do 14 sati, a izmene u saobraćaju očekuju se i oko 16 sati, kad počinje ekonomski forum u Centru Sava

BEOGRAD - Saobraćaj na pojedinim deonicama u Beogradu biće kratkotrajno obustavljen ili izmenjen tokom Samita Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, koji se održava danas i sutra u Beogradu, saopšteno je iz gradske uprave.

Manjih izmena u režimu saobraćaja preko Brankovog mosta biće danas od 12 do 14 sati, a izmene u saobraćaju očekuju se i oko 16 sati, kad počinje ekonomski forum u Centru "Sava", jer će delegacije pri dolasku koristiti bulevare Novog Beograda.

U popodnevnim satima će biti još izmena u saobraćaju o čemu će javnost biti blagovremena obaveštena.Sve linije će saobraćati redovnim trasama uz zaustavljanje.

Uz saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova saobraćaj će na svim deonicama koje budu zatvorene vrlo brzo biti vraćen u normalan režim.

Grad Beograd apeluje na građane da koriste linije javnog gradskog prevoza, koji će funkcionisati u punom režimu, kako bi se izbegle gužve, kao i da imaju razumevanja i strepljenja, te da koriste alternativne pravce do željenih lokacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track