PUKLA VODOVODNA CEV U TOŠINOM BUNARU: Vozila na linijama 18,45 i 78 saobraćaju izmenjenom trasom
Foto: Beoinfo

Prevoz u Beogradu

PUKLA VODOVODNA CEV U TOŠINOM BUNARU: Vozila na linijama 18,45 i 78 saobraćaju izmenjenom trasom

Beograd -
Vozila na linijama 18 i 78 su sada preusmerena, pa saobraćaju ulicama Ivićeva, Vrtlarska, Aleksandra Dubčeka, Bulevar Mihajla Pupina, rekao je dežurni dispečer GSP Beograd Zoran Stanojković

BEOGRAD - Zbog pucanja vodovodne cevi u Ulici Tošin bunar, vozila javnog gradskog prevoza na linijama 18, 45 i 78 jutros od 05.35 časova saobraćaju izmenjenom trasom, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.

Vozila na linijama 18 i 78 su sada preusmerena, pa saobraćaju ulicama Ivićeva, Vrtlarska, Aleksandra Dubčeka, Bulevar Mihajla Pupina, rekao je dežurni dispečer GSP Beograd Zoran Stanojković.

Vozila na liniji 45 saobraćaju ulicama Ivićeva, Vrtlarska, Aleksandra Dubčeka i Pariske komune, objasnio je Stanojković.

Na beogradskim ulicama saobraća 991 vozilo javnog gradskog prevoza, od kojih 88 tramvaja, 60 trolejbusa i 843 autobusa, dodao je Stanojković.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, a za sada se obavlja bez gužvi, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track