RADOVI U BATAJNICI: Autobusi na linijama 700 i 706 saobraćaju izmenjenim trasama
Foto: Nebojša Mandić

Gradski prevoz u Beogradu

RADOVI U BATAJNICI: Autobusi na linijama 700 i 706 saobraćaju izmenjenim trasama

Beograd -
Vozila na tim linijama sada saobraćaju ulicama Novosadska, Dalmatinskih brigada, Primoštenska i Aerodromska

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 700 i 706, zbog radova u Novosadskoj ulici u Batajnici, od jutros saobraćaju delimično izmenjenom trasom, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Vozila na tim linijama sada saobraćaju ulicama Novosadska, Dalmatinskih brigada, Primoštenska i Aerodromska, rekao je Stanojković.

Na beogradskim ulicama saobraćaju 1.252 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.028 autobusa, dodao je Stanojković.Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je blago pojačan na Obrenovačkom, Smederevskom i Zrenjaninskom putu i Savskoj i Ibarskoj magistrali, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Povećan je broj trolejbusa na Studentskom trgu i u Vasinoj ulici, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana, istakao je Ivetić.Ivetić je dodao da za sada nema većih gužvi, ali da se one već tokom jutra očekuju na Autokomandi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track