RADOVI U LJUTICE BOGDANA: Vozila 42, 59 i 78 saobraćaju izmenjenom trasom
Foto: Kurir

PREVOZ U BEOGRADU

RADOVI U LJUTICE BOGDANA: Vozila 42, 59 i 78 saobraćaju izmenjenom trasom

Beograd -
Vozila na tim linijama sada saobraćaju pored Partizanovog stadiona, Ulicom Dr Milutina Ivkovića, rekao je dežurni dispečer GS Beograd Dejan Vuković

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 42, 59 i 78 od jutros saobraćaju izmenjenom trasom, zbog radova u Ulici Ljutice Bogdana, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.

Vozila na tim linijama sada saobraćaju pored Partizanovog stadiona, Ulicom Dr Milutina Ivkovića, rekao je dežurni dispečer GS Beograd Dejan Vuković.

Na beogradskim ulicama saobraća 985 vozila, od kojih 80 tramvaja, 62 trolejbusa i 843 autobusa, dodao je Vuković. Saobraćaj u Beogradu jutros je povremeno pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je povremeno pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Povećan je broj trolejbusa na Studentskom trgu, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da se saobraćaj za sada obavlja bez gužvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track