RADOVI ZAVRŠENI: Vozila na linijama 33, 49 i 50 ponovo na redovnim trasama
Foto: Kurir

Saobraćaj u Beogradu

RADOVI ZAVRŠENI: Vozila na linijama 33, 49 i 50 ponovo na redovnim trasama

Beograd -
Na beogradskim ulicama saobraća 1.250 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.026 autobusa,

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 33, 49 i 50 od jutros ponovo saobraćaju redovnom trasom, jer su završeni radovi u Ulici Save Maškovića, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.250 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.026 autobusa, precizirao je Obradović.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".Saobraćaj je blago pojačan na Ibarskoj magistrali, Obrenovačkom drumu i Zrenjaninskom i Smederevskom putu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, a povećan je i broj vozila gradskog saobraćaja na Studentskom trgu i u Vasinoj ulici, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema većih gužvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track