IMAŠ KARTU DOBIJEŠ SLATKIŠ: GSP častio čokoladicama putnike!
Foto: Beoinfo

SIMBOLIČNA NAGRADA

IMAŠ KARTU DOBIJEŠ SLATKIŠ: GSP častio čokoladicama putnike!

Beograd -
Pet hiljada čokoladica podeljeno je na linijama 16, 23 i 95, dok će u četvrtak isti broj čokoladica biti podeljen i na linijama 7, 17 i 31, na kojima je zabeležen najveći procenat validiranja odnosno kupovine dopune za korišćenje javnog gradskog prevoza

BEOGRAD - Vršilac dužnosti direktora GSP „Beograd” Željko Milković sa svojim saradnicima simbolično je podelom čokoladica danas zahvalio Beograđanima na velikom razumevanju i podršci akciji „Za bolji prevoz i život u Beogradu”.

Pet hiljada čokoladica podeljeno je danas na linijama 16, 23 i 95, dok će sutra isti broj čokoladica biti podeljen i na linijama 7, 17 i 31, na kojima je inače zabeležen najveći procenat validiranja odnosno kupovine pripadajuće dopune za korišćenje usluga javnog gradskog prevoza.

– Ovo je simboličan način da zahvalimo sugrađanima što plaćaju prevoz i što se validiraju. Prihod je povećan za 150 miliona, što je oko 30 procenata više, a ciljna granica nam je 900 miliona dinara. Pomak je dobar i nadam se da će se tako i nastaviti – istakao je Milković.

Svi treba da shvate da je situacija u glavnom gradskom prevozniku teška i da prevoz mora da se plaća, dodao je Milković.

– Veći prihodi znače bolje autobuse, a time i kvalitetniju uslugu korisnicima. Trenutna situacija je takva da nemamo nijedan autobus mlađi od šest godina. Glavnom gradskom prevozniku je potrebno godišnje oko osamdeset autobusa, za šta su potrebna znatna sredstva. Povećanje prihoda jedini je način da se situacija promeni – rekao je Milković.

On je naglasio da će kontrole u narednom periodu biti pojačane i zbog toga apelovao na sugrađane da se validiraju i tako izbegnu plaćanje kazne. Trenutno je u vozilima javnog gradskog prevoza angažovano 480 kontrolora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track