SARADNJA BEOGRADA I POŠTE: Mali i Krkobabić potpisali protokol o saradnji
Foto: Beoinfo

Stari dvor

SARADNJA BEOGRADA I POŠTE: Mali i Krkobabić potpisali protokol o saradnji

Beograd -
Naredne nedelje Pošta Srbije obeležava 175 godina postojanja i drago mi je da na ovaj veliki jubilej potpisujemo Protokol o saradnji sa Gradom Beogradom

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor JP „Pošta Srbije” Milan Krkobabić potpisali su danas u Starom dvoru Protokol o međusobnoj saradnji, koji će omogućiti pružanje kvalitetnije usluge građanima Beograda, a takođe i doprineti razvoju informaciono-komunikacionih tehnologija.

- Imamo zajedničke ciljeve i zato nam je važna ova vrsta saradnje. Verujem da ćemo zajedno unaprediti poslovne rezultate, jer na ovaj način želimo da uspostavimo osnovu za realizaciju projekta elektronske uprave, koja je jedan od prioriteta ove gradske administracije. Pošta ima kapaciteta i ideje koje želimo da iskoristimo kako bismo unapredili koncept javne uprave grada - rekao je gradonačelnik.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Direktor JP „Pošta Srbije” Milan Krkobabić istakao je da je potpisivanje ovog protokola nešto što je trebalo ranije da se dogodi.

- Naredne nedelje „Pošta Srbije” obeležava 175 godina postojanja i drago mi je da na ovaj veliki jubilej potpisujemo Protokol o saradnji sa Gradom Beogradom, koji će omogućiti da građanima maksimalno smanjimo i troškove i vreme. To je put saradnje „Pošte Srbije” i grada i dokaz da uspešni mogu biti još uspešniji - naglasio je on.

Ovim protokolom se utvrđuju polazni principi za širenje jedinica poštanskih mreža na teritoriji grada, pružanje pismonosnih, poštansko-logističkih, ekspres, poštansko-finansijskih, IT i usluga elektronskih komunikacija, kao i usluga hibridne pošte, eksploatacije kapaciteta poštansko-logističkih usluga u novom regionalnom poštansko-logističkom centru Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track