ZAVRŠENA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Gradske ustanove dobile nove direktore i vršioce dužnosti
Foto: Beoinfo

Odbornici izglasali

ZAVRŠENA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Gradske ustanove dobile nove direktore i vršioce dužnosti

Beograd -
U sledećih šest meseci vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Obrenovac biće doktor Bojan Pešić, a u Domu zdravlja Novi Beograd u istom periodu vršilac dužnosti biće doktorka Božica Novaković. U barajevskom domu zdravlja narednih šest meseci funkciju v.d. direktora obvaljaće doktor Aleksandar Stojanović

BEOGRAD - Odbornici Skupštine Beograda imenovali su danas u okviru skraćenog postupka magistra Dragana Marića za direktora Dečjeg kulturnog centra Beograda, na period od četiri godine.

U sledećih šest meseci vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Obrenovac biće doktor Bojan Pešić, a u Domu zdravlja Novi Beograd u istom periodu vršilac dužnosti biće doktorka Božica Novaković. U barajevskom domu zdravlja narednih šest meseci funkciju v.d. direktora obvaljaće doktor Aleksandar Stojanović.

Gradski odbornici imenovali su Slobodana Miškovića za direktora Privrednog društva „Slobodna zona Beograd 2015” d.o.o. On će ovu dužnost obavljati naredne četiri godine.

Na sednici su usvojena i rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadrzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnovač Grad Beograd, kao i o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada.

Dužnost predsednika Odbora Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma u naredne četiri godine obavljaće Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika, a za članove Odbora imenovani su rediteljka Maša Nešković, producent Nataša Damnjanović, Rastko Ćirić, redovni profesor Fakulteta primenjenih umetnosti, i reditelj Miloš Avramović, dok je za umetničkog direktora festivala imenovan diplomirani montažer Nenad Popović.

Usvojeno je i Rešenje o obrazovanju Odbora za podizanje skulpture „Beogradski čitač”, čiji je predsednik Slaviša Damjanović, odbornik u Skupštini grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track